Частен лекарски кабинет с отлично оборудване, с чакалня и манипулационна. Извършват се прегледи, превръзки, манипулации, амбулаторни операции, издават се медицински документи. Кабинетът разполага с ехограф (видеозон) за коремни органи, за щитовидна жлеза и млечна жлеза, електрокардиограф.


КАБИНЕТЪТ РАБОТИ С НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА
И С ЧАСТНИ ПАЦИЕНТИ


        Основен принцип на работа в кабинета е: професионализъм, коректност, дискретност

        Хирургията е моята професия и моето призвание. Имам над 25 - годишна хирургична практика. Баща ми беше един от най-добрите хирурзи за времето си и от него съм получил ценни знания и уроци, които развих с времето. Аз смятам, че добрият лекар не е този, който лекува само оперативно. Забелязал съм, че хората не желаят да се преглеждат при хирург, защото се страхуват да не им каже, че трябва да се оперират. До такова лечение трябва да се стига само когато са изчерпани всички други възможности. Но те не са само от страна на лекаря. Много от пациентите не биха стигнали до оперативно лечение, ако бяха потърсили компетентна лекарска помощ още при първите симптоми, били те и незначителни. Затова е по - разумно човек да си направи един, оказал се в последствие излишен, преглед, отколкото да изпусне момента, в който все още може да се избегне една операция.
        Имал съм и много случаи на пациенти поставили си сами „диагноза” и след дълги безсънни нощи идват решени на операция, а се оказва, че могат да бъдат излекувани за кратко време с подходящи лекарства.
        Затова смятам, че здравето на всеки човек зависи от самия него, а ние…… само бихме помогнали.